Главная » 2017 » Июнь » 19 » Фітнес потрібний усім, незалежно від віку!
12:20
Фітнес потрібний усім, незалежно від віку!

Фітнес – клуб «Фітнес для людей у віці», який працює в Хотинському територіальному центрі запрошує усіх небайдужих до свого здоров’я на заняття фізичними тренуваннями за оздоровчою методикою.

 

 

Регулярні помірні фізичні навантаження позитивно впливають на організм людини похилого віку. Вони змушують активніше працювати всі органи і системи, зміцнюють м'язи та кістки, а так само зберігають рухливість суглобів. Коли людина веде малорухливий спосіб життя, в кров'яному руслі циркулює тільки 60-70% об'єму крові, а інша знаходиться в кров'яних депо. Тільки під дією фізичних навантажень, майже вся кров викидається в кров'яне русло, що призводить до поліпшення харчування тканин і активізації обмінних процесів.

Результати численних досліджень підтверджують, що фізичні навантаження у літньому віці дозволяють зберегти здоров'я і продовжують життя.

Багато хто помилково вважає, що літні люди отримують достатнє фізичне навантаження виконуючи роботи по веденню домашнього господарства. Однак це досить поширена помилка. Така робота не призводить до активного підвищення енерговитрат і відповідної активізації обмінних процесів. Більш того, як правило, це монотонна одноманітна діяльність, яка призводить до перевтоми окремих м'язових груп, і тільки сприяє погіршенню рухливості суглобів і розвитку дегенеративних процесів.

До вашої уваги тренувальна зала з комплексом тренажерів.

Просмотров: 260 | Добавил: ТерЦентр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0