Главная » 2016 » Июнь » 29 » На крилах надій
17:37
На крилах надій

У Хотині відбувся традиційний, 9-й, благодійний районний фестиваль "На крилах надій" для людей з обмеженими фізичними можливостями. З різних куточків Хотинщини у районний будинок народної творчості та дозвілля з'їхалися учасники – обдаровані талантами, сильні духом, але обділені здоров'ям.

Вони щодня ведуть боротьбу з недугами, тож з радістю відгукуються на запрошення організаторів відвідати подібні заходи, де можна не тільки продемонструвати свої уміння та таланти, а й поспілкуватися, отримати заряд позитивної енергії, підтримати та підбадьорити один одного.

Урочисто відкрити фестиваль ведуча запросила господарів та гостей цього творчого свята. Міцного здоров'я та довголіття усім присутнім побажали перший заступник голови райдержадміністрації, очільники районного та обласного осередків товариств. Благословив учасників фестивалю настоятель церкви Різдва Христового УПЦ КП м. Хотин отець Дмитро Шора.

Далі учасники мали змогу виступити у декількох жанрах: вокальному, музичному, розмовному, фольклорному, авторської поезії. Також майстри та майстрині презентували виставки власних творів декоративно-прикладного мистецтва, серед яких найбільшу нішу займала вишивка.

 

Просмотров: 383 | Добавил: ТерЦентр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0