Главная » 2015 » Ноябрь » 3 » У Білівцях організували свято для людей похилого віку
18:29
У Білівцях організували свято для людей похилого віку

 

Нині у стрімкому життєвому вирі є територіальні громади та люди, котрі попри клопоти не полишають на призволяще пенсіонерів. Для них організовують різноманітні святкові дійства, на яких вони можуть відпочити душею. Ось і ми минулої п'ятниці(число і місяць) у Білівцях для односільчан похилого віку сільська рада за підтримки фермера Володимира Дубчака та соцпрацівників відділення соціальної допомоги вдома Хотинського територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг) Ольги Максимчук, Тетяни Дмитращук та Тетяни Кіріяк влаштували святковий вечірк "Добром забуте серце обігрійте". Для цього організатори не тільки розробили цікавий сценарій заходу, а й самотужки приготували для запрошених смачні страви.

 

Для поважних гостей школярі та місцевий вокльний колектив "Білівчанка" влаштували концерт.

 

Людям похилого віку подарував авторську пісню "Моє рідне село" Олександр Рудий, а Тарас Дубчак виконав улюблений твір свого дідуся "Летять роки".

 

За столом і розмовами на різноманітні хвилюючі теми дві годи промайнули, як одна мить, а білівчани не поспішали розходитись по домівках

Просмотров: 526 | Добавил: ТерЦентр | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0