Главная » 2017 » Июнь » 21 » Університет ІІІ віку
13:07
Університет ІІІ віку

Лекцію «Лікарські рослини» в програмі «Університету ІІІ віку» своїм підопічним провели працівники відділення денного перебування Хотинського територіального центру.

 

Народне прислів’я каже: «Купити можна все, не можна купити здоров’я». Здоров’я – найдорожче, людина завжди дбала про своє здоров’я, тому з давніх - давен користувалися народною медициною.

В глибоку давнину люди помітили, що в багатьох рослинах прихована цілюща сила і почали використовувати їх для лікування найрізноманітніших хвороб. Багато дикорослих рослин, які застосовувались в народній медицині, полегшували страждання хворих, сприяли їх вилікуванню. Так поступово почала розвиватись народна медицина.

На природних угіддях навколо нас росте величезна кількість корисних рослин, зокрема лікарських, пряносмакових, ефіроолійних, які людина використовує віками.

Цікаву лекцію «Лікарські рослини» в програмі «Університету ІІІ віку» своїм підопічним провели працівники відділення денного перебування на природних ланах Хотинської фортеці. Літні люди, для яких спілкування в територіальному центрі додає сил і наснаги жити, збирали різноманітні лікарські трави, з яких потім будуть готувати запашні і корисні фіточаї.

Працівники відділення денного перебування територіального центру докладають усіляких зусиль, щоб зустрічі пенсіонерів були сповнені тепла і приємних несподіванок, щоб скрасити їх самотність. Члени клубу «Університет ІІІ віку» здружилися, допомагають одне одному, діляться радістю і горем. А це так важливо сьогодні у нашому житті.

Просмотров: 270 | Добавил: ТерЦентр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0