Главная » 2017 » Апрель » 26 » Всесвітній День охорони праці
15:58
Всесвітній День охорони праці

25 квітня 2017р. керівництвом Хотинського територіального центру з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці, який відзначається під гаслом: «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці», було організовано та проведено засідання круглого столу.

У засіданні взяли участь директор терцентру Фісяк В.В., завідувачі відділень, інженер з охорони праці, страховий експерт з охорони праці відділення ВД ФССНВ у Кельменецькому районі В.Козак.

Засідання круглого столу відкрив директор терцентру Фісяк В.В., який проаналізував роботу центру за перший квартал 2017 року, звернув особливу увагу присутніх на значимість та важливість роботи кожного працівника при наданні соціальних послуг, про необхідність дотримання всіма працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку, посадових інструкцій та нормативних актів з охорони праці та пожежної безпеки.

У роботі круглого столу прийняв участь страховий експерт з охорони праці у Кельменецькому районі В.Козак, який ознайомив присутніх із аналізом- статистикою виробничого травматизму у Чернівецькій області за 2016 рік та із зверненням організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці.

 

Присутні дійшли висновку, що турбота про здоров’я працівників, зниження захворюваності, травматизму, забезпечення належних умов праці є першочерговим завданням в роботі колективу Хотинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

 

Просмотров: 263 | Добавил: ТерЦентр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0