Главная » 2017 » Сентябрь » 29 » З Днем людей похилого віку та Днем ветерана!
15:06
З Днем людей похилого віку та Днем ветерана!

Другий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають міжнародний День людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні також і День ветерана.

Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь.
Вже стало традицією напередодні Дня людей похилого віку проводити святкові заходи, які відбулися в Хотинському районному будинку народної творчості та дозвілля. У заході взяли участь представники влади, ветерани війни і праці, громадськість міста та району, працівники відділення денного перебування територіального центру.
Теплі слова подяки ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість прозвучали від заступника голови Хотинської районної державної адміністрації В.Марцинкевича. 
У щирій дружній обстановці ветерани ділилися спогадами про пройдений життєвий шлях та випробування, через які довелося довелося їм пройти і при цьому зберегти гідність, віру і любов.

Мистецькі дарунки пролунали від юних вокалістів вокальної студії «Муза» РБНТД Евеліни Бойко, Серафіма Романюка, Вероніки Федоруци, Ані Микитенко, Ані Шушкової та учасників аматорського хорового колективу ветеранів війни та праці «Оберіг».

Цей день – можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини людства.

Шановні ветерани, прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього!

Бажаємо вам усім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах!

Просмотров: 344 | Добавил: ТерЦентр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0