Главная » 2017 » Февраль » 27 » Загальні збори
18:09
Загальні збори

 

   

У п'ятницю 24 лютого на загальних зборах колективу Хотинського територіального центру виступили працівники РВ УД СНС. Тема виступу - запобігання надзвичайних ситуацій. Відомо, що попереджений - значить, озброєний. Щоб чітко і адекватно діяти у надзвичайних ситуаціях, які можуть виникнути будь-де і будь-коли, особливо у цей непростий для нашої України час, треба бути до них готовими.

     З питань призначення субсидій, зокрема, на тверде паливо та скраплений газ у 2017 році на зборах виступила Пожарук Н. Т. - начальник відділу прийняття рішень щодо надання всіх видів соціальної допомоги управління праці та соціального захисту населення Хотинської РДА.

Про всі інновації соціальні робітники терцентру, що працюють у селах району, поінформують своїх підопічних та односельчан.

     В рамках благодійного марафону "Я врятував дитяче життя" працівники терцентру зробили свій посильний внесок, зібравши та передавши за відповідними реквізитами Чернівецького обласного благодійного Фонду допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію 2335 грн.

Просмотров: 454 | Добавил: ТерЦентр | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0